Agenda

Alle evenementen bij Sint Joseph zijn
tot 6 april gecanceld!!

 

Datum Dag Evenement Tijden Info
8 Feb zaterdag SCM KOLDER OP ZOLDER 20.00 www.cultureelmontfoort.nl
9 Feb zondag VERKOOP CARNAVALSBANDJES 15.00 http://www.sint-joseph.nl/carnaval-events
15 Feb zaterdag SENIOREN CARNAVAL BOUTONNIERS http://www.sint-joseph.nl/carnaval-events
16 Feb zondag RSM CARNAVALSMIDDAG 12.00 http://www.sint-joseph.nl/carnaval-events
21 Feb t/m 24 feb CARNAVAL http://www.sint-joseph.nl/carnaval-events
7 Mar zaterdag SCM SMARTLAPPEN 20.00 www.cultureelmontfoort.nl
14 Mar zaterdag PROMENADE 21.00
15 Mar zondag SPIRITUELE BEURS 12.00
21 Mar zaterdag CONCERT ST. CAROLUS 20.00 Gecanceld!!
22 Mar zondag SCM THE KID LAZY BAND Gecanceld!!
28 Mar zaterdag SNG Gecanceld!!

Events

7 september

We zijn geopend!

Kom genieten van een kopje koffie met iets lekkers. Natuurlijk hebben wij de nodige maatregelen genomen i.v.m. het coronavirus. Daarover leest u hieronder meer. We hopen u (mits in goede gezondheid) binnenkort te mogen begroeten! U bent van harte welkom in ons zalencentrum onder de volgende voorwaarden: In het Sint Joseph zalencentrum mogen wij weer gasten […]

8 juni

Welkom op ons BEACH terras

De parkeerplaats van het St. Josephgebouw is omgebouwd tot een waar beach terras. De verleende vergunning is voor de maanden juni, juli en augustus. Het terras is geopend op zonnige dagen boven de 20 graden van woensdag tot en met zondag van 15:00 tot 22:00. Daar velen van u niet op vakantie gaan, heet het […]

22 maart
15:00 - 18:00

The Kid Lazy Band: Gecanceld!!

The Kid Lazy Band. Spelen al jaren met veel plezier en geven een te gekke show. Muziek waar de bandleden volledig achter staan met een uitstralend enthousiasme dat het publiek weet te raken vanaf de eerste noot.

Sjon en Sjakkelien Smartlappenavond
7 maart
20:00 - 00:00

Sjon en Sjakkelien Smartlappenavond

“Sjon en Sjakkelien: meemaken is blij zijn, zien is geloven, horen is voelen! Een gezellige combinatie van gezellige oude en nieuwe Nederlandstalige meezingers met een Amsterdams sausje.

21 t/m 24 feb

CARNAVAL in het St. Joseph Montfoort

De Knopengeinse stadsprins is Prins Andre le Chef De Mission en het thema is "55 jaar Carnaval in Knopengein". De voorbereidingen voor het carnaval 2020 kunnen voor de carnavalsvierders en het St. Joseph beginnen.

15 februari

SENIOREN CARNAVAL BOUTONNIERS

Zaterdag 15 februari kunnen de senioren van Montfoort traditiegetrouw gaan genieten van een geweldig carnavalsfeest in het Antoniushof georganiseerd door Carnavalsvereniging Les Boutonniers.

8 februari
20:00 - 00:00

Kolder op Zolder

Een vrolijk cabaretprogramma Een zolder vol verhuisdozen. Verhuizers halen de zolder leeg en maken hier en daar een doos open. Dozen met herinneringen die aanleiding zijn voor een kolderiek lied.

1 januari

Nieuwe parkeerplaatsen bij Sint Joseph

Bekijk uitbereiding St.Joseph In het voorjaar 2019 is een opslagruimte gebouwd in de tuin van het St. Joseph gebouw. De gebouwde opslagruimte is middels een overkapping verbonden met St. Joseph.