Particulier

Onze zalen lenen zich uitstekend voor het geven van een verjaardag, huwelijksfeest, jubileum of reünie. Afgestemd op uw wensen en budget bieden wij de catering, die bij u in de smaak zal vallen. In een persoonlijk gesprek stellen wij graag een offerte voor u samen.

Onze zalen lenen zich uitstekend voor het geven van een verjaardag, huwelijksfeest, jubileum of reünie. Afgestemd op uw wensen en budget bieden wij de catering, die bij u in de smaak zal vallen. In een persoonlijk gesprek stellen wij graag een offerte voor u samen.

Huwelijk

Vier uw huwelijksfeest in het St. Joseph

Wij bieden u een uitstekende gelegenheid voor het houden van uw huwelijksfeest. De receptie, het buffet en de feestavond verzorgen wij voor u. De zaalgrootte kunnen we aanpassen aan het aantal genodigden. Het maximaal aantal genodigden bedraagt 350 personen. Afgestemd op uw wensen en budget bieden wij de catering die bij u in de smaak zal vallen.

Lees meer

Jubilea

Vier uw jubileum in het St. Joseph

Heeft u een koperen huwelijk te vieren, of misschien al wel een zilveren huwelijk? Dan bent u bij ons op het goede adres. Neem contact met ons op en in een persoonlijk gesprek kunt u al u wensen kenbaar maken en stellen wij een offerte voor u op.

Lees meer

Verjaardag

Vier uw verjaardagsfeest in het St. Joseph!

Wilt u uw verjaardag een keer vieren zonder zelf aan het werk te zijn voor uw gasten? Dat kan bij het St. Joseph in Montfoort. Kom gerust eens langs om de verschillende zalen te bekijken. Laat ons u het werk uit handen nemen en geniet met volle teugen van uw verjaardag.

Lees meer

Catering bij u thuis

Catering door het St-Joseph bij u thuis

U herkent dit vast wel. U heeft iets te vieren, wilt het graag thuis doen, maar u ziet tegen het werk op. Dan hebben wij voor u de oplossing: Wij komen bij u thuis. Of het nu gaat om en verjaardag of andere gelegenheid, wij ontzorgen u.

We nemen alles mee: personeel, koffie/thee, kopjes, glazen, een natje en een droogje.

Een buffet verzorgen wij alleen binnen Montfoort en nabije omgeving.

Buffetverzorging begint vanaf 30 personen.

Lees meer

Reünie

Een uitstekende locatie voor uw reünie

Een schoolreünie, een verenigingsreünie of een familiereünie. De opkomst van een reünie is sterk afhankelijk van de inschrijfkosten. Bedragen de inschrijfkosten laag zullen meer personen de reünie bezoeken dan wanneer de inschrijfkosten hoog zijn. Wij hebben veel ervaring met het geven van een reünie en in een persoonlijk gesprek geven wij u graag nadere toelichting.

Lees meer

Buitenlandse bruiloft

Een uitstekende locatie voor een buitenlandse bruiloft

Het Sint-Joseph is een ideale locatie om uw buitenlandse bruiloft of buitenlandse feest te geven. Het Sint-Joseph heeft namelijk verschillende zalen waardoor mannen en vrouwen van elkaar gescheiden kunnen zitten. Bij ons kunt u zelf kiezen of wij of u zelf de catering en aankleding verzorgt.  

Het Sint-Joseph ligt in het centraal gelegen Montfoort, een kleine stad in provincie Utrecht. U kunt vlakbij het Sint-Joseph gratis parkeren.

Wij hebben veel ervaring met het vieren van buitenlandse bruiloften. Heeft u speciale wensen? Dat is geen probleem, deze kunnen bespreken en gezamenlijk tot een oplossing komen. 

Lees meer

Condoleance/Afscheidsdienst

Condoleance
Na een overlijden kunnen wij voor u de condoleance verzorgen met koffie, thee, een roomboterkoekje en/of cake.

Dag van de uitvaart
Wilt u geen kerkdienst, dan is het St. Josephgebouw uitermate geschikt om een afscheidsdienst te houden. De intieme sfeer en goede geluidsinstallatie dragen hieraan bij.

Koffietafel
Na afloop van de begrafenis/crematie kunt u gebruik maken van een koffietafel. Deze bestaat uit koffie/thee en luxe broodjes. Wilt u deze uitbreiden of geheel iets anders is dat in overleg altijd mogelijk.

Afscheidskamer
Inpandig het St. Josephgebouw is Vermey Uitvaartzorg gevestigd. In hun afscheidskamer is het mogelijk afscheid te nemen in een warme, intieme en sfeervolle omgeving. Ingang Heiliglevenstraat 2. U krijgt een sleutel mee, zodat u op ieder moment afscheid kunt nemen.

Lees meer